Home > Disclaimer

Disclaimer

De website van HOOM is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en wordt voortdurend uitgebreid en geactualiseerd. HOOM aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie.

Het gepresenteerde materiaal is bedoeld als algemene informatie en dient niet ter vervanging van persoonlijke, op maat gesneden, informatie en begeleiding. HOOM aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, letsels of tekortkomingen die door het gebruik van de informatie is ontstaan.

De hyperlinks die op de website van HOOM staan vermeld zijn geen aanbeveling. De nauwkeurigheid en juistheid van de informatie die daar vermeld staat wordt niet door HOOM gecontroleerd. HOOM is niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Copyright

De rechten voor het gebruik van teksten, foto’s, logo’s, animaties en video’s op deze website zijn voorbehouden aan HOOM. Het is bovendien mogelijk dat er afbeeldingen op deze website staan die onder het copyright van derden vallen. Het gebruik van bovengenoemde materialen door andere partijen is niet toegestaan zonder nadrukkelijke toestemming van HOOM.

Privacy

Alle persoonlijke gegevens die op de website van HOOM verzameld worden, worden uitsluitend voor uw individuele advisering of voor het toezenden van informatie en de beantwoording van vragen opgeslagen en verwerkt. HOOM verzekert dat uw gegevens in overeenstemming met de geldende privacybepalingen vertrouwelijk behandeld worden.

Bij elke toegang tot het internetaanbod van HOOM worden gegevens hierover in een protocolbestand opgeslagen. Deze gegevens zijn niet persoonsgericht, maar worden geëvalueerd voor de verdere ontwikkeling van het internetaanbod van HOOM ten behoeve van de gebruikers. De gegevens worden noch voor commerciële noch voor niet-commerciële doeleinden aan derden doorgegeven.

[ Print deze pagina ]
kleine letters Middelgrote letters Grote letters | ZWART/WIT